"Rozlúčka so sezónou 2014"

Vo Vysokej pri Morave sa v sobotu 11.októbra lúčili jazdci a ich koníky, tréneri a mnohí priaznivci skokového športu so sezónou 2014. V pokojnej ale správne pretekovej amosfére a na dobre pripravených športoviskách Sportcentra prebehlo viacero pekných mikrosúbojov, niektoré z prítomných dvojíc jazdec - kôň bojovali nielen o umiestnenia v jenotlivých súťažiach, ale tiež o posledné kľúčové bodíky do celosezónnej súťaže "Záhorácky pohár". Dokonca aj počasie prialo podujatiu, takže ďalší ročník rozlúčkových pretekov vyšiel nad očakávanie dobre a už teraz sa tešíme na podujatia v roku 2015...

foto z pretekov:

Čítať ďalej...

CSO 2014, foto

za poskytnutie fotomateriálu ďakujeme slečnám Lucii Grancovej, Katke Šulcovej a Mirke Krebsovej

foto:

Čítať ďalej...

2014"Cena starostu obce"Vysoká pri Morave

V sobotu 7.6.2014 sa konali v areále Sportcentra vo Vysokej pri Morave tradičné parkúrové preteky"CSO"VPM 2014. Spolu s pretekmi v Kopčanoch(v máji) a v Plaveckom Podhradí a opäť vo Vysokej pri Morave(v auguste a októbri ), boli zaradené do seriálu pretekov z názvom "Záhorácky pohár" 2014(propozície nájdete nižšie, príp. na stránkach SJF a spoluorganizátorských klubov).

Tento rok sa tradičné preteky opäť konali pod záštitou obce Vysoká pri Morave, naše podujatie a tým aj jazdenie a parkúrový šport detí, mladých ale aj starších jazdcov podporili garanti jednotlivých súťaží:

 Od 9,00 hod. sa konali tri ukážkové súťaže detí na pony a malých koňoch, ktoré sú ešte len v príprave na jazdecký šport. Exhibičné preteky podporila spol. Pion, s.r.o., súťaže sa zúčastnili jazdci  nášho klubu a poníky Tramín a Tivor, koník Ami. Prvej  ukážky - jazda detí na pony s vodičom sa zúčastnili naši najmenší: Sveťo Ožvold, Natália Kramplová, Sophia Sabová a Saška Ohrablová, spomínané poníky a ako vodiči sa predstavili skúsenejší jazdci Pavlína Blažíčková, Dominika Karabová a Adam Okoličány. V súťaži krížikový parkúr pre deti do 12 rokov predviedli svoje jazdy Linda Tarabová a Laura Habudová na Tramínovi, Madlenka Chmelová a Kristínka Gaschová na Tivorovi. Poslednou ukážkovou súťažou bol parkúr s výškou prekážok 60cm, a na Amine, Tramínovi a Tivorovi svoje parkúrové jazdy predviedli Adam Okoličán, Dominika Karabová  a Pavlína Blžíčková. Všetci spomínaní jazdci, poníky a koník aj ich tréneri sa zúčastnili následnej dekorácie a čestného kola. Od 10,00 hod. začali oficiálne súťaže, najskôr Skok ZM s výškou prekážok 80cm pre deti, neskôr pre kone štartujúce prvým rokom a hobby jazdcov. Nasledovala parkúr Z s výškou prekážok 100cm, po ňom 110cm parkúr ZL a preteky CSO 2014 vvrcholili najkvalitnejšou i keď menej obsadenou súťažou L s výškou prekážok 120cm.

Výsledky jednotlivých súťaží nájdete nižšie, aj na oficiálnej stránke SJF - http://www.sjf.sk   (úplné výsledky)

fotografie z podujatia sú dostupné na http://www.facebook.com/lucia.grancova.photography 

kontakt fotografa: Lucia Grancova, 0902361638, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.  

                   

Klubovky 2014-fotogaléria

Foto z klubových pretekov:

Čítať ďalej...

2013 :: www.sportcentrum-vpm.sk :: SPORTCENTRUM, Hlavná č.1, 900 66, Vysoká pri Morave Web powered by Joomla CMS system.