"Rozlúčka so sezónou" 2009,výsledky

Ďalší ročník tradičných skokových pretekov "Rozlúčka so sezónou" 2009 je úspešne za nami! A to doslovne: nielenže sa všetci športovci, milovníci parkúru aj priaznivci nášho klubu, ktorí zavítali v sobotu 10.októbra do Vysokej pri Morave, pekne rozlúčili so sezónou 2009, ale po prvýkrát v histórii usporiadania pretekov jednu zo súťaží vyhral náš domáci pretekár - Július Kováč najmladší na koni Lokaj boli dekorovaní zlatou kokardou v druhej súťaži - "Cena Stavebnín Dvoran&syn",skok Z. Blahoželáme!

Za podporu preteku ďakujeme starostovi obce p.Dušanovi Dvoranovi a garantom jednotlivých súťaží... 

Za prípravu tohtoročných rozlúčkových pretekov a ich hladký priebeh patrí vďaka  členom domáceho Parkur Clubu...   

Čítať ďalej...

"Cena starostu obce"Vysoká pri Morave 2009

 Počas víkendu 9. a 10. mája 2009 sa v areále Parkúr Clubu uskutočnili tradičné preteky v parkúrovom skákaní "Cena starostu obce"2009. V spolupráci so starostom obce p. Dušanom Dvoranom sme aj tento rok pripravili krásne preteky a v našom areále sme privítali mnoho začínajúcich  športovcov, ale aj skúsených jazdcov, mladé aj tie "služobne" staršie kone a tiež priaznivcov jazdeckého športu aj nášho klubu. Aj touto cestou p. starostovi ďakujeme za podporu!

   Veľkým potešením a cťou pre náš klub bolo, že pozvanie na preteky prijal prezident Slovenskej republiky p. Ivan Gašparovič. Pán prezident sa zúčatnil slávnostnej dekorácie súťaže "Cena Parkúr Clubu" a umiestneným jazdcom a koňom odovzdal ocenenia...

Výsledky....

Čítať ďalej...

2013 :: www.sportcentrum-vpm.sk :: SPORTCENTRUM, Hlavná č.1, 900 66, Vysoká pri Morave Web powered by Joomla CMS system.